شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

گروه مهندسی پلیمر در سال 1394 با هدف تأمین نیاز روزافزون کشور به گسترش دانش مهندسی پلیمر و تربیت نیروي متخصص براي توسعه صنایع پتروشیمی و پلیمري، فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود را از طریق جذب دانشجو در مقطع کارشناسی آغاز کرد. درحال حاضر، این گروه با 1 نفر دانشیار و 3 نفر استادیار به تربیت و آموزش نیروی انسانی متخصص و کارامد در حوزه دانش بین رشته ای مواد پلیمری و فرایندهای آن ها می پردازد. انجام پروژه هاي تحقیقاتی ارتباط با صنعت و تعامل علمی با سایر دانشگاه های داخل و خارج، از دیگر فعالیت های گروه مهندسی پلیمر به شمار می رود. دانش آموختگان رشته مهندسی پلیمر با کسب دانش و مهارت طراحی واحدهاي تبدیل مواد خام به مواد پلیمري مختلف، مهندسی خواص و شکل دهی پلیمرها قادر خواهند بود در حوزه هاي فرآیندهاي پلیمریزاسیون، شکل دهی و تولید قطعات مختلف لاستیکی، پلاستیکی و کامپوزیتی مشغول به کار شوند.

کاتالوگ گروه پلیمر