گروه مکانیکمعرفی گروه مهندسی مکانیک: در سال ۱۳۷۰ با راه‌اندازی و تأسیس دورهٔ کارشناسی مکانیک در گرایش حرارت و سیالات،آموزشکدهٔ فنی به دانشکده ارتقا یافت و چهره‌ای نو و درخشان و درخور توجه در سطح استان ازخود به نمایش گذاشت. در راستای آن تعداد قابل توجهی از دانشجویان فعال وکوشا با بهره‌گیری ازاستعدادهای ارزندهٔ خود و با همکاری‌ها و راهنمایی‌های اساتیدخویش، همه‌ساله در مقطع کارشناسی ارشد درسطح کشور با رتبه‌ای عالی پذیرفته می‌شوند که این خود موجب سرافرازی مسئولین و اساتید می‌باشد. گروه مکانیک با پذیرش دانشجو در سال تحصیلی ۷۹-۸۰ در مقطع کارشناسی ارشد تبدیل انرژی فعالیت خود را در تحصیلات تکمیلی نیز آغاز کرده و در سال تحصیلی ۸۰-۸۱ نیز در مقطع کارشناسی ارشد ساخت و تولید پذیرش دانشجو نموده است. در ادامهٔ توسعه و در راستای توسعه مقاطع تحصیلات تکمیلی در سال ۸۶-۸۷ در مقطع دکترای گرایش تبدیل انرژی و همچنین در مقطع کارشناسی ارشد گرایش طراحی کاربردی دانشجو پذیرفته است.

مسئولین گروه

مدیریت گروه