جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

رشته مهندسی پلیمر یکی از مهمترین رشته‌های دانش نوین در کشورهای صنعتی است. دانش مهندسی پلیمر با عرضه مواد پلیمری مختلفی از جمله لاستیک‌ها، پلاستیک‌ها، رنگ‌ها، رزین‌ها و مواد پیشرفته کامپوزیتی، کیفیت و سبک زندگی بشر را متحول کرده است. برای جلوگیری از خام فروشی نفت و گاز و همچنین توسعه و افزایش رقابت‌پذیری در صنایع کشور از جمله صنعت هوایی، دریایی، نظامی، پزشکی، حمل ونقل، پوشاک و بسته‌بندی، آموزش و پژوهش در حوزه مهندسی پلیمر ضروری به نظر می‌رسد. فارغ‌التحصیلان کارشناسی رشته مهندسی پلیمر قادر خواهند بود علاوه بر طراحی واحدهای تبدیل مواد خام به مواد پلیمری مختلف، از خواص و قابلیت‌های مختلف پلیمرها برای تولید قطعات پلیمری خالص یا کامپوزیتی بهره ببرند. بنابراین فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند در یکی از حوزه‌های فرآیندهای پلیمریزاسیون، شکل‌دهی یا کامپوزیت‌های پلیمری مشغول به کار شوند.

دانشگاه ارومیه با هدف تامین نیاز روز افزون کشور به گسترش دانش مهندسی پلیمر و تربیت نیروی متخصص برای توسعه پتروشیمی ارومیه و صنایع پلیمری در شهر زیبای ارومیه و مناطق همجوار اقدام به تاسیس رشته مهندسی پلیمر کرد. گروه مهندسی پلیمر دانشگاه ارومیه  از سال 1394 با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی مهندسی پلیمر در دانشکده فنی و مهندسی فعالیت خودرا آغاز کرده است. امید است تلاشمسؤلین و اساتید گروه برای جذب هیات علمی از نخبگان کشور و راه‌اندازی تحصیلات تکمیلی منجر به تشکیل دانشکده پلیمر و پتروشیمی دانشگاه ارومیه در آینده نزدیک شود. گروه مهندسی پلیمر دانشگاه ارومیه مفتخر است پذیرای دانشجویان علاقه‌مند به تحصیل در این رشته باشد. تلاش همه اساتید و کارکنان بر این است که با نشان دادن دریچه‌ای از دنیای شگفت‌انگیز پلیمرها موجب بارور شدن استعدادهای سازندگان فردا در راستای پیشرفت علم و دانش بشر شوند.

مسئولین گروه

مدیریت گروه