دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

بنا بر اعلام معاونت پژوهشی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC و بنا بر گزارش پایگاه شاخص ‌های اساسی علم پایگاه اي اس آي (ESI) ، 3 نفر از اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی در زمره 1 درصد پژوهشگران پراستناد جهان قرار گرفتند.

دکتر صمد جعفر مدار، دکتر شهرام خلیل آریا، دکتر عطا چیت ساز

پایگاه شاخص ‌های اساسی علم پایگاه اي اس آي    (ESI)  یکی از محصولات موسسه کلریویت آنلیتیکس (Clarivate Analytics) است که   پژوهشگران و موسسات یک درصد برتر جهان، کشورها و مجلات ۵۰ درصد برتر جهان براساس شاخص استناد و در یک بازه زمانی ده ساله معرفی می نماید.

به منظور تعیین دانشمندان یک درصد برتر، نویسندگان ابتدا براساس مجموع استناد‌های دریافتی (در بازه زمانی ده ساله) در رشته‌‌های ۲۲ گانه علم مرتب، سپس یک درصد اول آن ها انتخاب می شوند. علیرغم اینکه دسته بندی ۲۲گانه ارائه شده توسط ESI بسیارکلی است، اما فعالیت ‌های یک پژوهشگر می تواند درچند دسته بندی قرارگیرد. برای قرارگرفتن در جمع پژوهشگران يك درصد برتر، آستانه استنادی تعيين شده است که هر دو ماه یکبار بروزرسانی مي گردد.

قرارگرفتن در جمع پژوهشگران یک درصد برتر دنیا نیازمند به کارگیری راهبردها و راهکار‌های مناسب و همچنین تلاش و پشتکار است.

دانشگاه ارومیه این موفقیت علمی پژوهشی را خدمت تمام دانشگاهیان تبریک عرض می نماید