امروز

دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

...مَن ظَلَمَ فَسَوفَ نُعَذّبُهُ ثُمَّ يُرَدُّ الى‌ رَبّهِ فَيُعَذّبُهُ عَذابًا نُكرا... (سوره مبارکه کهف آیه 87)

آنكه ظلم كرد پس زود باشد كه عذاب كنيم او را سپس برگردانيده شود بسوى پروردگارش پس عذابش كند عذابى سخت

بار دیگر سفاکان جنایت دیگری را رقم زدند. به خاک و خون کشیده شدن زنان و مردان و کودکانی که برای گرامیداشت سالگرد شهادت سردار رشید اسلام در گلزار شهدای کرمان، با شور و عشق فراوان گردهم آمده بودند، چیزی جز رذالت نمی‌تواند باشد.

مدیریت، اساتید و دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی حادثه تروریستی که منجر به شهادت غریبانه ده‌ها نفر از هموطنان عزیز و مظلوم در روزی که زمین و زمان معطر به عطر حضرت زهرا سلام الله علیها بود، را محکوم کرده و از ساحت ربانی حضرت حق، برای شهدای این حادثه غمبار علو درجات، برای مجروحان، بهبودی و برای خانواده‌های داغدار صبر و بردباری مسألت می‌نمایند.