سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

مراسم بزرگداشت خواجه نصیر طوسی و جشن روز مهندس در دانشگاه ارومیه برگزار شد. به همت انجمن‌های علمی‌دانشجویی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ارومیه با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی مراسم بزرگداشت خواجه نصیر طوسی و جشن روز مهندس با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده فنی مهندسی و دانشکده برق، کامپیوتر و فناوری های پیشرفته در تالار شهید چمران برگزار شد. دکتر چهرگانی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی سخنران این مراسم بود. حاج آقا کیومرزی و حاج آقا حسن زاده  از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مهندس محمدرضا زمانلو مدیرعامل اسبق شرکت تراکتورسازی نیز به‌عنوان مهمانان ویژه در این مراسم حضور یافتند. برگزاری مسابقه و اهدای جوایز از دیگر برنامه‌های این مراسم بود. همچنین در این مراسم از اساتید پیشکسوت و دانشجویان نمونه این دو دانشکده نیز تجلیل شد.