دوشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۳

سمینار «مارشالر میت» با حضور پرشور دانشجویان، در تاریخ نهم خرداد ماه ۱۴۰۳ و در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده منابع طبیعی برگزار گردید. در این سمینار که توسط انجمن علمی دانشجویان مهندسی عمران دانشکده فنی و مهندسی و با همکاری و حمایت معاونت فرهنگی دانشگاه ارومیه برگزار شد، مهندس علیرضا ملکی و مهندس مرتضی باقری دو سخنران برجسته‌ کشوری از شهر تهران، و مهندس امیرحسین غلامی، مشاور حوزه کسب و کار حضور بهم رسانیدند. در ابتدای برنامه، مهندس غلامی در رابطه با مقدمات حوزه کسب و کار، با موضوع ۴ دلیل موفقیت شغلی بیانات ارزشمندی را ارائه نموده و بر نکاتی همچون رهایی از کمالگرایی، شبکه سازی، برند سازی و سیستم‌سازی تاکید کردند. در ادامه، مهندس ملکی و مهندس باقری ضمن ارائه تجربیات خود در حوزه مهندسی عمران، در رابطه با نمونه‌ پروژه‌هایی که در داخل و خارج از کشور اجرا شده بود توضیحاتی بیان نمودند.