شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

امروزه مهندسی شیمی کاربرد گسترده‌ای در صنایع مختلف از جمله داروسازی، محیط زیست، صنایع دفاعی، نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع غذایی و صنایع هسته ای دارد. با دانش مهندسی شیمی بسیاری از مشکلات صنایع نامبرده مانند بومی‌سازی دانش فنی، طراحی تجهیزات، طراحی و بهینه سازی فرآیندها حل می‌شوند. در ایران با منابع عظیم نفت و گاز، رشته مهندسی شیمی کاربردهای زیادی در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی دارد.

گروه مهندسی شیمی دانشگاه ارومیه در سال 1394 در دانشکده فنی و مهندسی راه‌اندازی گردید و با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی، شروع به کار نمود. از سال 1402 گروه اقدام به پذیرش دانشجوی مهندسی شیمی در مقطع کارشناسی ارشد و گرایش ترموسینتیک و کاتالیست نموده است. همچنین، در برنامه راهبردی و چشم‌انداز آینده، گروه مهندسی شیمی به دنبال گسترش مقطع تحصیلات تکمیلی در گرایش‌های مختلف می‌باشد. در حال حاضر این گروه با ۵ عضو هیات علمی به فعالیت آموزشی و پژوهشی خود ادامه می‌دهد.

کاتالوگ معرفی گروه مهندسی شیمی